Gecertificeerde Webshop Geen automatische verlenging 3000+ Kado ideeën
Architectural Digest Magazine
0 Reviews | Review toevoegen

Architectural Digest Magazine is een Amerikaans tijdschrift dat 12 keer per jaar verschijnt. De prijs voor een jaarabonnement is inclusief levering naar Nederland en België.

€ 104,95
Prijs per jaar

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Architectural Digest Magazine

Architectural digest covers the most interesting developments in the world of architecture

Architectural Digest is een populair Amerikaans tijdschrift over architectonische ontwerpen die even betekenisvol zijn voor architecten als voor designliefhebbers. Architectural Digest toont ontwerptechnieken van wereldklasse, architectonische trends en de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van design. Architectural Digest bevat artikelen over de meest fascinerende huizen en de beroemdheden die erin wonen. Het tijdschrift richt zich voornamelijk op interieur- en landschapsontwerp, hoewel het exterieurontwerp ook veel aandacht krijgt.

Elk jaar verschijnen 12 nummers voor Architectural Digest, dat is inclusief 1 dubbeluitgave (juli/augustus). Alle abonnementen eindigen automatisch en worden alleen aan het eind van de abonnementsperiode verlengd als u daarvoor kiest.

HOOGTEPUNTEN:

  • Een combinatie van architecturale trends en entertainment.
  • Perspectieven op het huis en de levensstijl van beroemdheden.
  • Inspirerende artikelen voor lezers om hun huis opnieuw in te richten.
  • Overzicht van de meest bijzondere prestaties in de wereld van design.
  • Innovatieve ideeën voor ontwerpers en architecten.

Architectural Digest Magazine kopen in Nederland en België

Bestel eenvoudig en snel een abonnement op Architectural Digest Magazine in Nederland en België op Tijdschriftenzo.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en levering van Engelse en Amerikaanse tijdschriften. Wij verzenden Architectural Digest Magazine gratis naar uw Nederlandse of Belgische adres en verlengen uw abonnement nooit automatisch. Ruim voor het aflopen van uw abonnementsperiode vragen we u of u deze met een jaar wilt verlengen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten