Meer dan 2.500 Engelstalige magazines Gratis verzending, geen verborgen kosten Geen stilzwijgende verlenging

Koken, Eten & Drank

Weergave:

De leukste kooktijdschriften

Zin om een heerlijke maaltijd te bereiden voor vrienden, familie of uzelf? Op deze pagina vindt u ideeën en inspiratie in de beste Engelstalige kooktijdschriften en receptenmagazines. De meeste kookbladen verschijnen maandelijks, één keer per twee maanden of per kwartaal. Dat betekent dat u altijd met de seizoenen mee eet. U kunt elk magazine, naast verhalen om van te smullen en verrukkelijke fotografie, ook gebruiken als receptenboek. Op deze pagina brengen we onze favoriete en bestverkopende kooktijdschriften voor het voetlicht. Sommige kookbladen leggen de nadruk op de recepten zelf, andere zijn meer sfeertijdschriften . We kijken eerst naar de magazines boordevol recepten. U vindt hier – met een paar uitzonderingen – Amerikaanse, Britse en enkele Australische kookbladen. Op zoek naar een Frans-, Italiaans-, Spaans- of Duitstalig kookblad? Kijk dan in onze categorie andere talen.

Abonneren op receptenboeken?

BBC Good Food is het bestverkopende kooktijdschrift in het Verenigd Koninkrijk. Elk nummer bevat meer dan 80 recepten voor zowel snelle, makkelijke maaltijden als uitgebreide gerechten rechtstreeks genoteerd uit de mond van beroemde chef-koks. Food Network Magazine is uw complete kookgids. Dit Amerikaanse kooktijdschrift bevat onder andere recepten, tips en kooktechnieken van de topchefs van Food Network, naast seizoensgebonden recepten en ideeën voor de aankleding van smaakvolle maaltijden en gezellige avondjes. Eén keer per kwartaal verschijnt Cook’s Illustrated. Dit Amerikaanse recepten tijdschrift heeft verder beoordelingen van supermarktingrediënten, keukenapparatuur en keukentips. Het Engelse kookmagazine delicious. magazine is geschreven voor iedereen die van eten houdt. Dit magazine is ideaal als receptenboek voor zowel topmenu's als eenvoudige alledaagse maaltijden, en geeft u daarnaast het laatste nieuws over de kookwereld.

Food magazines en bak tijdschriften

Bon Appetit is een elegant kookmagazine uit de Verenigde Staten dat zich richt op culinaire recepten, ideeën voor het creëren van een gezellige sfeer, aanbevelingen voor restaurants en wijnrecensies. Elk nummer van het tijdschrift richt zich op een specifiek thema met exclusieve inhoud, van heerlijke recepten, tot verhalen over restaurants en sterren uit de kookwereld. Taste of the South staat vol met heerlijke recepten en informatie over de favoriete gerechten uit het Zuiden van Amerika. Je hebt kokers en bakkers; bijna twee verschillende soorten mensen. De laatste groep trakteren we op twee magazines speciaal gemaakt voor zoete fijnproevers: Baking Heaven is uw gids voor het bakken van zoete en hartige lekkernijen, met minstens 75 verrukkelijke recepten per editie, plus bakinterviews, stap-voor-stap technieken, nieuwe trends, ingrediëntenoverzichten en nog veel meer. Cake Masters bevat een breed scala aan creatieve taartstijlen en ontwerpen van getalenteerde taartdecorateurs. Elk nummer biedt seizoensgebonden creaties, van torenhoge tuintaarten tot grillige cupcakes.

Alle tijdschriften over eten

Tot slot de kooktijdschriften die het net iets minder standaard zijn. Een populair cross-over magazine is Food & Travel. Dit Britse kook- en reismagazine gaat over avontuur; de zoektocht naar nieuwe smaken; de ontdekking van nieuwe plekken en het maken van nieuwe vrienden. Het Amerikaanse Food & Wine magazine geeft al decennia lang inspiratie aan mensen met een passie voor wijn en eten. Dit eigentijdse tijdschrift helpt bij het vinden van de beste restaurants, het samenstellen van heerlijke maaltijden, en het proeven van de beste wijnen. Wilt u meer lezen over wijn? Op onze pagina Wijn, Whisky en Bier vindt u de beste Engelstalige wijntijdschriften voor fijnproevers, koks en restaurateurs. Maar ook over whisky, gin, bourbon, bier, cocktails, koffie en thee kunt u hier Amerikaanse en Engelse magazines vinden. Heeft u een passie voor gezond koken? Kijk dan in onze subcategorie gezond koken. Wie vindt dat koken naast lekker ook gezond mag zijn, vindt hier een brede selectie tijdschriften. In deze subcategorie vinden vegetariërs, veganisten, en iedereen die lekker en verantwoord wil koken een tijdschrift dat bij hun smaak past.