Meer dan 2.500 Engelstalige magazines Gratis verzending, geen verborgen kosten Geen stilzwijgende verlenging

Hobby & Vrije Tijd

Weergave:

Engelse hobby & vrije tijd tijdschriften

Bent u enthousiast over uw hobby, maar heeft u er nog geen echt goed tijdschrift over kunnen vinden? Wellicht loont het om eens over de grens te kijken. Omdat ze een groter lezerspubliek bereiken kunnen Engelstalige tijdschriften hun lezers net iets meer bieden: net wat meer oog voor detail; een tijdschrift dat beter in de hand ligt; meer de diepte in gaat; de laatste ontwikkelingen op de voet volgt; en net wat exclusievere informatie net iets rijker illustreert. Hier kunt de hobby tijdschriften vinden waarmee u van uw hobby meer werk kan maken. Bijzonder populair zijn onze Engelse hobby magazines over vliegtuigen en boten. Hieronder kunt u de top 3 vinden in beide categorieën.

Populaire hobby magazines

Airforces Monthly biedt het meest interessante militaire luchtvaartnieuws uit de hele wereld en is volledig gewijd aan moderne militaire vliegtuigen en hun luchtwapens. Houdt u meer van de geschiedenis van de luchtvaart? Dan is Flypast een absolute aanrader en bestseller onder onze vrije tijd magazines. De meest gedetailleerde informatie over passagiersvliegtuigen vindt u in Airliner World: Dit maandelijkse magazine is het best verkopende commerciële luchtvaarttijdschrift ter wereld. Met Practical Boat Owner verlaten we het luchtruim en trekken het water op. Dit tijdschrift is een weldadige bron van nuttige informatie voor booteigenaren, zowel voor zeil- als motorboten. Yachting World is het meest gezaghebbende internationale jachttijdschrift. Alles wat u moet weten over yachting - van blue water cruiser tot super-yacht kunt u hier vinden. En WoodenBoat is het nummer 1 magazine voor eigenaren, ontwerpers en bouwers van houten boten. Het tijdschrift biedt een schat aan informatie voor iedereen die op zoek is naar nieuwe ideeën voor het bouwen van unieke boten.

De beste vrijetijdsbladen

De meest veelzijdige onder de leisure tijdschriften is Pom Pom magazine: Dit kwaliteitsmagazine is gemaakt voor slimme, creatieve types die houden van breien, haken, fotograferen en schrijven. Daarnaast staat het vol met andere culturele onderwerpen zoals muziek, mode, kunst en eten. Leisure magazine Cigar Aficionado richt zich op de chiquere, meer gecultiveerde man. De man die een Montecristo rookt en geniet van een kersenrode Mustang cabriolet. Het is de Esquire van de volwassen man, een leisure tijdschrift voor wie meer geïnteresseerd is in jachten, rum en golf dan in de laatste mode. Homes & Antiques staat vol stijlvolle inrichtingsideeën en is de ultieme gids voor het verzamelen van antiek. Weinig hobby’s zijn leuker en creatiever dan schilderen met waterverf. The Art of Watercolour is mooi uitgegeven, praktisch en de perfecte lectuur voor iedereen met een passie voor aquarelleren en een verlangen om zijn techniek te verbeteren. Meer hobby tijdschriften vindt u hieronder.

Abonneren op hobby & leisure tijdschriften

Is fotografie uw hobby? Neem dan een kiekje in onze subcategorie fotografie. Fotografeert u het liefst in de natuur? Dan raden we Outdoor Photography aan. Specialiseert u zich in zwart-wit fotografie? Abonneert u zich dan op Black + White Photography. Een ander specialisme? Met 40 verschillende tijdschriften in deze categorie vindt u vast iets waar u op kunt scherpstellen. Kunt u, zodra de muziek aangaat niet meer stilzitten? Kijk dan in onze subcategorie dansen waar u alle informatie over wat de wereld van dans beweegt kunt vinden. Voor sportvissers zijn er veel tijdschriften te vinden in de subcategorie Vissen & Duiken. Ons meest populaire blad voor vliegvissen is Fly Fishing & Tying. Zalm- en forelvissers kunnen met Trout & Salmon kennis nemen van de beste strategieën en de meest gunstige en mooie vislocaties. Karpervissers kunnen kiezen tussen Carpology en Total Carp. En zoutwatervissers raden we Sea Angler aan. Bent u een treinhobbyist? Neem dan een enkeltje naar onze subcategorie Treinen. Hier vindt zowel de modelbouwer als de treinspotter prachtige tijdschriften over elektrische treinen en stoomtreinen. Het populairste magazine voor modelbouwers is Model Railroader. Het populairste tijdschrift voor treinnostalgisten is Steam Days en treinspotters en railfans raden we Today’s Railways Europe aan. Maar er zijn tientallen alternatieven voor deze bladen. Verzamelaars kunnen een kijkje nemen in de subcategorie Verzamelen. Hier vindt u tijdschriften over alles van A (antiek) tot Z(zwaarden).