Meer dan 2.500 Engelstalige magazines Gratis verzending, geen verborgen kosten Geen stilzwijgende verlenging

Muziek

Weergave:

Muziek Abonnementen

Een knaller uit het verleden of een flits uit de toekomst? Hier vind je alles over de nieuwste en beste muziek. Elk genre is goed vertegenwoordigd in onze subcategorieën. Hier belichten we onze best verkopende tijdschriften.

Mojo Magazine is onze populairste Britse publicatie, op de voet gevolgd door Uncut Magazine. Beide hebben een gevoel voor geschiedenis ingebed in hun verslaggeving over de nieuwste en beste bands. Rolling Stone Magazine is het Amerikaanse alternatief voor beide. Het is een publicatie die al lang bestaat en over veel meer bericht dan alleen muziek, aangezien het ook politieke berichtgeving bevat in zijn perspectief op populaire cultuur. Je kunt deze tijdschriften en nog veel meer over mainstream muziek vinden in onze Pop en Rock categorieën.

De genrebladen zijn er in alle soorten en maten. Als je van progressieve rock houdt, is Prog magazine ons populairste abonnement. Jazz liefhebbers zullen waarschijnlijk Downbeat leuk vinden. JazzTimes kan een hip alternatief of metgezel van Downbeat zijn. Voor de liefhebbers van alternatieve muziek biedt The Wire de meeste artikelen en interviews met de muzikanten en producers die door de mainstream popmuziek worden ondergewaardeerd. Liefhebbers van klassieke muziek zullen Gramophone waarschijnlijk geweldig vinden: De toonaangevende publicatie over klassieke muziek in de wereld. En als je van Hip Hop houdt: XXL magazine zal de tafels laten draaien, de microfoons laten swingen en het bloed laten pompen. Hardrockfans zullen Decibel geweldig vinden, maar er zijn veel alternatieven in onze Metal-sectie. Als je van harde muziek houdt, maar iets minder van heavy, probeer dan onze Rock-categorie. Voor liefhebbers van dance en techno raden we Future Music aan.

Voor muzikanten en producers is Sound on Sound gericht op muziekmakers en de apparatuur die zij gebruiken. U kunt nog veel meer tijdschriften over de technische kant van muziek vinden in onze sectie Recording. Guitar World is onze populairste publicatie voor gitaristen, op de voet gevolgd door Total Guitar. Als je basgitaar speelt, is Bass Player Magazine de publicatie bij uitstek.