Meer dan 2.500 Engelstalige magazines Gratis verzending, geen verborgen kosten Geen stilzwijgende verlenging

Wetenschap & Natuur

Weergave:

Science & Natuur Magazines

In onze categorie Wetenschap & Natuur kun je tijdschriften vinden over wetenschap, geschiedenis, natuur en technologie. We zetten hier de beste science magazines, schitterendste natuurtijdschriften, meest gerespecteerde geschiedenis titels en futuristische tech magazines voor u op een rijtje. Voor de meer gespecialiseerde titels raden we aan de subcategorieën aan een nader onderzoek te onderwerpen. In Wetenschap, Geschiedenis, Wildlife, en Technologie vindt u zowel titels voor academische professionals, als tijdschriften voor een iets groter publiek. Het wetenschappelijk karakter staat in alle tijdschriften centraal.

Beste science magazines

National Geographic Magazine is ons best verkochte tijdschrift in de categorie Wetenschap & Natuur. Het tijdschrift bewandeld het grensgebied tussen wetenschap, natuur en technologie en is elke maand gevuld met meeslepende verhalen over onze planeet en de volkeren die haar hebben gecultiveerd. National Geographic is accuraat in het reconstrueren van historische gebeurtenissen op basis van de meest recente archeologische vondsten en gedurfd met voorspellingen hoe de toekomst eruit zal zien op basis van de nieuwste technologische ontwikkelingen. National Geographic Magazine helpt de lezer begrijpen wat het (menselijk) leven in beweging zet. Eveneens populair is Scientific American; 's werelds bekendste wetenschapsmagazine. Dit tijdschrift maakt complexe nieuwe ontwikkelingen in de wetenschap toegankelijk voor een groot publiek. In dit “alfamannetje” onder science magazines worden de beste wetenschappelijke artikelen weergegeven en tot hun essentie gedistilleerd met behulp van vele prachtige illustraties. Tot slot willen we het Amerikaanse magazine Science News onder uw aandacht brengen. Dit tweewekelijkse Amerikaanse wetenschapstijdschrift is actueel, interessant voor academici en prettig leesbaar. De iets jongere onderzoekers, of ouders die de nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen verder willen stimuleren, raden we aan hieronder verder te lezen.

Wetenschappelijke magazines voor kinderen

National Geographic Kids is het meest populaire tijdschrift voor jonge onderzoekende kinderen. De aantrekkingskracht van het magazine is de combinatie van spectaculaire wildfotografie en een speelse aanpak die uw kinderen de wonderen van de natuurlijke wereld laat ontdekken. Eco Kids Planet richt zich op dezelfde leeftijdsgroep en kan zowel een leuke aanvulling als alternatief voor NG Kids zijn. Voor de iets oudere kinderen raden The Week Junior Science + Nature aan. Deze dochterpublicatie van The Week Junior is een weldadige bron van actuele informatie en weet de nieuwsgierigheid van kinderen te prikkelen en hun zoektocht naar de natuur en haar wetmatigheden te stimuleren. Voor teenagers hebben we How It Works in ons assortiment. Deze titel (die voor zich spreekt) verklaart op duidelijke wijze, stap voor stap, verschillende natuurlijke verschijnselen. Meer kindertijdschriften vindt u in onze categorie Kinderen.

Abonneren op tech magazines?

Wired USA (ook verkrijgbaar in de Wired UK editie) begeeft zich op het snijvlak tussen technologie en business en is daarmee een must-read voor iedereen die begrijpt dat succes in het bedrijfsleven in sterke mate afhankelijk is van het anticperen op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Meer zakelijke tijdschriften vindt u in onze categorie Zakelijk & Financieel. Make Magazine zit bomvol ideeën om (toekomstige) ingenieurs te helpen de meest waanzinnige projecten te laten slagen, en hun handigheid en kennis verder te ontwikkelen. Voor mensen werkzaam in de vliegtuigindustrie en anderen met een interesse in luchtvaart en ruimtevaart is Aviation Week & Space Technology het meest toonaangevende tijdschrift. Wie meer geïnteresseerd is in de geschiedenis van de luchtvaart raden we Flypast aan. Nog meer luchtvaart magazines kunt u vinden in onze categorie aviation. T3, ofwel Tomorrow’s, Technology Today is een internationaal technologie magazine, met speciale aandacht voor de laatste gadgets.

Natuur magazine kopen?

BBC Wildlife is de meest boeiende en bloeiende natuur magazine die er is, en uniek in zijn uitstekende verslaggeving en prachtige fotografie van het dierenrijk. Geographical is het serieuzere alternatief voor deze titel, die een prachtige selectie natuurfotografie aanvult met actuele wetenschappelijke informatie. Natural History is het Amerikaanse alternatief beide en iets voordeliger, mocht uw (cadeau) budget net iets lager liggen. Daarnaast verwijzen we naar de hierboven genoemde tijdschriften National Geographic Kids en The Week Junior Science + Nature, waar niet alleen voor nieuwsgierige kinderen, maar ook voor enthousiaste volwassenen ruim voldoende interessant onderzoeksmateriaal te vinden. Meer specialistische natuur magazines vindt u, naast de hierboven genoemde tijdschriften, in onze subcategorie Wildlife. Als uw interesse meer uitgaat naar gedomesticeerde dieren, raden we aan een kijkje te nemen in onze subcategorie pets-and-animals.

Geschiedenis heeft als vorm van wetenschap een subcategorie gekregen binnen onze hoofdcategorie Wetenschap & Natuur. We lichten hier de populairste en meest aansprekende titels toe. BBC History is een prachtige publicatie over geschiedenis en staat alleen in zijn rijk geïllustreerde analyse' van de grootste tijdperken van de geschiedenis. National Geographic History Magazine is een zusterpublicatie van National Geographic, en beschrijft de monumentale gebeurtenissen in menselijke beschavingen over de hele wereld, maar houdt ook oog voor hoe het dagelijkse leven binnen deze beschavingen eruit zag. Voor mensen met een interesse in archeologie zijn er een aantal interessante publicaties. Archaeology is het bekendste Amerikaanse tijdschrift over dit vakgebied en verschaft de lezer de meest actuele informatie over de laatste opgravingen en ontwikkelingen in het veld. Gespecialiseerd in de Britse archeologie is British Archaeology Magazine, en het Ierse Archaeology Ireland. Evens uit Engeland komen twee andere bijzondere titels: World Archaeology en Current Archaeology. Over zo goed als alle geschiedenisonderwerpen kunt u publicaties vinden in deze subcategorie.