Meer dan 2.500 Engelstalige magazines Gratis verzending, geen verborgen kosten Geen stilzwijgende verlenging

Sport & Spel

Weergave:

Engelse sport magazines

Op deze pagina vindt u al onze Engelse en Amerikaanse sporttijdschriften. U vindt hier tijdschriften over typische Amerikaanse sporten zoals basketbal, honkbal, ijshockey en American Football. Maar we hebben hier ook magazines over typische Britse sporten, met een brede selectie van Cricket en Rugby magazines. Meer internationale balsporten zoals voetbal (of zoals de Britten zeggen: soccer), tennis en golf zijn hier natuurlijk ook vertegenwoordigd. Onze andere categorieën zijn duursporten zoals hardlopen, wielrennen en fitness & bodybuilding. In het verlengde hiervan hebben we ook een mooie selectie van magazines over vechtsporten. En daarnaast alles wat er is op het gebeid van watersport en wintersport. Tot slot hebben we een aantal fantastische spel magazines. We brengen hieronder de meest populaire sport magazines voor het voetlicht.

De leukste sportbladen

De ongekroonde koning onder de sporttijdschriften is Sports Illustrated magazine. Dit Amerikaanse sportblad is de beste publicatie voor de Amerikaanse-sport liefhebber en zonder concurrentie als het aankomt op het presenteren van een totaaloverzicht van wat de Amerikaanse sportcultuur beweegt. Er is ook een speciale uitgave voor kinderen: Sports Illustrated Kids. Slam Magazine verschijnt zes keer per jaar en biedt een brede kijk op de beste teams en grootste sterren van de NBA en college basketbal. Golf Digest is ons populairste golftijdschrift, hoewel we veel alternatieven hebben in de categorie Golf. Voetbalfans kunnen kiezen voor het meer internationaal georiënteerde World Soccer of Four Four Two met zijn focus op de premier league. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer tijdschriften over 's werelds populairste sport, die allemaal in onze categorie voetbal te vinden zijn. Thrasher magazine is het populairste sporttijdschrift voor skateboarders. Het biedt de beste verslaggeving over de boeiende wereld van de skateboardcultuur.

Abonneren op sport magazines

Boksmagazine The Ring is het populairste magazine in onze subcategorie Vechtsport. Elk nummer van The Ring staat vol met spectaculaire foto's, provocerende interviews met de beste profs, en (reis)verslagen van de coolste bokswedstrijden. Het Britse alternatief voor dit Amerikaanse magazine is Boxing News. Ons populairste worstelmagazine is Pro Wrestling Illustrated. Dit sportblad wordt alom geprezen als het meest prestigieuze onafhankelijke magazine over prowrestling. Een absolute klassieker onder de vechtsport magazines is Black Belt Magazine. Dit Amerikaanse magazine is ’s werelds meest toonaangevende tijdschrift over zelfverdediging. In het verlengde van onze sportmagazines ligt de subscategorie fitness & bodybuilding. Hier kunt u magazines vinden over hoe u fit blijft of bouwt aan een indrukwekkende spiermassa in de gym. Het meest populair in deze categorie zijn Muscular Development Magazine en Men’s Fitness (UK). Het leukste alternatief voor vrouwen is Strong Fitness Magazine. In onze subcategorie watersport vindt u elk magazine over uw favoriete watersport. Van surfen en windsurfen tot kayaking en kiteboarden. En buitenzwemmen! Voor wie niet wachten kan tot de zomer is afgelopen hebben we diverse wintersport magazines, waar u een abonnement kunt nemen op magazines over skiën, snowboarden en figuurschaatsen. Meer sporttijdschriften vindt u in Overige balsporten en Overige Sporten.

Spel magazines kopen

Naast de tijdschriften Sport vindt u in onze categorie puzzels & spelen allerlei puzzelmagazines, maar ook tijdschriften over poker, en andere (tafel)spelen. Het meest populaire tijdschrift in deze categorie is Chess Magazine. Dit tijdschrift over schaken wordt beschouwd als de meest gezaghebbende en informatieve bron die bijna alles behandelt wat er op het gebied van schaken wereldwijd gebeurt. Een alternatief voor deze titel is British Chess Magazine. War Games Illustrated is het belangrijkste tijdschrift voor table top gamers op de voet gevolgd door Wargames Soldiers & Strategy magazine. Blocks is dé titel voor Lego enthousiastelingen en gericht op de duizenden lego fans, van alle leeftijden die genieten van het verzamelen, bouwen en creëren van Lego diorama's, lay-outs en modellen. Onze bestverkopende puzzelmagazines zijn Puzzler Kakuro en Puzzler Collection. Tot slot: Zen Colouring maakt van kleuren een vorm van meditatie. Dit kleurtijdschrift voor volwassenen genereert wellness & rust, terwijl het creativiteit en de zintuigen stimuleert.