Meer dan 2.500 Engelstalige magazines Gratis verzending, geen verborgen kosten Geen stilzwijgende verlenging

Reizen & Bestemmingen

Weergave:

Reizen & Bestemmingen Abonnementen

In onze categorie Reizen & Bestemmingen kunnen vakantiegangers, zakenreizigers, backpackers en oudere reizigers allemaal een publicatie naar hun smaak vinden. Het maakt niet uit wat uw bestemming is, of hoe ruig u uw rit wilt, of u graag tijd doorbrengt onder de lokale bevolking, of de voorkeur geeft aan de meer comfortabele ervaring die luxe reizen te bieden heeft, zoek niet verder: U kunt hier een tijdschrift vinden dat past bij de reisstijl van uw keuze! 

We zullen hier de populairste reispublicaties uitlichten. We vermelden ook de populairste bestemmingsbladen (tijdschriften over een specifieke plaats).

De eerste op onze lijst is Conde Nast Traveler (USA), waarvan wij zowel de Britse als de Amerikaanse editie verkopen. Uiteraard is Conde Nast Traveler (in de USA gespeld met een L) meer gericht op de USA, en ook iets zwaarder op reclame, terwijl de Conde Nast Traveller UK de meer luxueuze uitgave is. Hoog op de hielen van dit bekendste blad, National Geographic Traveller, is het kleine broertje van National Geographic dat de geschiedenis van de beroemdste culturele bestemmingen tot leven brengt. Als overkoepelende titel vermelden we ook Food & Travel magazine. Meer tijdschriften over de internationale keuken vindt u in onze categorie Koken, Eten & Drinken.

Ons populairste tijdschrift over een plaats is New York magazine. Niet te verwarren met het nieuwsmagazine The New Yorker, het is een lokale gids voor de culturele evenementen in de stad en volgt het geroezemoes van de felle lichten in de grote stad op de voet. Voor Anglofiel hebben we een paar publicaties die met elkaar wedijveren in populariteit: Britain magazine is meer gericht op de geschiedenis van Albion, terwijl Discover Britain zich concentreert op de culturele belevenissen van de mooiste steden en landschappen van Groot-Brittannië. Hoger in Groot-Brittannië is The Scots magazine meer gericht op actuele culturele gebeurtenissen in de hooglanden en Scotland Magazine biedt een meer historisch perspectief op Alba.

We hebben hier nog veel meer! Laat uw oog reizen om een magazine te vinden dat u kan vertellen over de leukste & interessantste dingen om te doen op de meest bijzondere plekken ter wereld voordat u uw koffer pakt naar de bestemming van uw keuze.