Meer dan 2.500 Engelstalige magazines Gratis verzending, geen verborgen kosten Geen stilzwijgende verlenging

Huis & Tuin

Weergave:

Huis & Tuin Abonnementen

Deze categorie helpt u om uw leefruimte binnen en buiten mooier te maken. We hebben interieurtijdschriften voor elke esthetische voorkeur, tuintijdschriften voor elke praktijk en elk doel, en huishoudtijdschriften die u inspireren om uw huishoudelijke activiteiten met een speciaal tintje uit te voeren.

Hier zullen we de meest populaire publicaties uitlichten. 

Country Living (UK) is onze huidige bestseller in deze categorie. Het tijdschrift helpt u een landelijke uitstraling te geven aan uw huis of appartement met het Engelse platteland als inspiratiebron. Als u meer transatlantisch georiënteerd bent, vindt u de USA-editie van Country Living misschien interessanter. 

The World of Interiors is onze populairste publicatie voor interieurdesign. Het combineert traditionele esthetiek met een moderne kijk op interieurs die u helpt schoonheid en comfort in uw leefruimte te brengen.

Liefhebbers van bloemen en planten zullen misschien eens Gardens Illustrated proberen, en hun groene vingers de pagina's laten omslaan van dit tijdschrift dat tot de nok toe gevuld is met de mooiste seizoensinspiratie voor elke soort tuin en tuinieractiviteit. The English Garden en BBC Gardeners World zijn goede alternatieven of kunnen aanvullende informatie bieden voor tuiniers die dieper willen graven.

Good Housekeeping UK is de meest gerespecteerde gids om uw gezinsleven een stimulans van gelukzaligheid en schoonheid te geven. Dit tijdschrift is ook verkrijgbaar in de VS-editie als u de voorkeur geeft aan een meer Amerikaans tintje. The Magnolia Journal, dat slechts vier keer per jaar verschijnt, zou een meer hip alternatief kunnen zijn.

We hebben de best verkopende tijdschriften in onze drie subcategorieën onderzocht, maar geven ook een eervolle vermelding aan vier crossover-titels: Country Home & Interiors biedt interieuradviezen met een rustiek tintje. Zowel House & Garden als Homes & Gardens helpt u een mooi evenwicht te vinden tussen uw binnen- en buitenhuisleven. En voor wie houdt van verzamelen en een meer traditioneel gevoel voor stijl is Homes & Antiques de publicatie bij uitstek.