Grootste Collectie Engelstalige Magazines Geen Automatische Verlenging Tevredenheidsgarantie

Nieuws & Politiek

Weergave:

Nieuws & Politiek Abonnementen

Heb ik nieuws voor je! Gedrukt nieuws is verre van verouderd. Het is zelfs bezig aan een comeback! Hoewel televisie en het internet onmiddellijk verslag kunnen uitbrengen over actuele gebeurtenissen, zijn ze veel minder geschikt om de diepgang en het inzicht te bieden dat het gedrukte woord kan,

Hier lichten we enkele van onze meest populaire Nieuws & Politiek tijdschriften uit.

Time Magazine is misschien wel het beroemdste nieuwsmagazine ter wereld. Het heeft een langdurige reputatie van verslaggeving over de laatste gebeurtenissen in een unieke stijl die de test van... tja, tijd heeft doorstaan. Wij verkopen de Europese editie die meer internationaal georiënteerd is. Als u op zoek bent naar berichtgeving die meer gericht is op de grenzen van de Verenigde Staten, is Newsweek de publicatie die u wilt lezen. In Newsweek wordt het volledige spectrum van het Amerikaanse leven belicht door de lens van enkele van de beste journalisten in de VS. 

The New Yorker, bekend om zijn prachtige omslagen en cartoons, biedt de slimste analyses van het politieke en culturele leven in Amerika. Het is geschreven voor New Yorkers die over de hele wereld wonen. Niet uit New York, maar uit Boston komt het politieke nieuwsmagazine The Atlantic. Het wordt geprezen om zijn baanbrekende verhalen en grondige verslaggeving en doet uitstekend werk door na te denken over de culturele veranderingen in het Amerikaanse landschap. 

Voor een Britse kijk op het nieuws in de wereld zijn The Guardian Weekly en The Spectator onze populairste publicaties. Jongere lezers die geïnteresseerd zijn in wat er in de wereld gebeurt, vinden misschien wat ze zoeken in The Week Junior. Dit tijdschrift doet ook goede diensten als educatief hulpmiddel. Wij vermelden ook de Europese editie van The Economist, een weekblad dat door zowel liberalen als conservatieven zeer wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Ten slotte geven we een shout out aan Monocle magazine, met een meer brede kijk op het nieuws, meer gericht op het jonge en hippe publiek.

Er zijn nog veel meer nieuws & politiek tijdschriften in deze categorie. Wat je specifieke interessegebied of politieke kant ook is, je kunt hier het tijdschrift vinden dat het beste past bij je behoefte aan informatie. Nu je op de hoogte bent van het nieuws, blader alsjeblieft verder op deze pagina en beleef wat echt plezier!