Meer dan 2.500 Engelstalige magazines Gratis verzending, geen verborgen kosten Geen stilzwijgende verlenging

Nieuws & Politiek

Weergave:

Abonneren op je favoriete nieuwsbladen

Op deze pagina zetten we de populairste nieuwsbladen en politieke tijdschriften voor je op een rijtje. We beginnen met onze favoriete nieuwsmagazines. Time Magazine is het beroemdste nieuws tijdschrift ter wereld en heeft een langdurige reputatie op het gebied van verslaggeving over de laatste gebeurtenissen. Voor een Britse kijk op het nieuws is The Guardian Weekly onze populairste publicatie. Deze wekelijkse Engelse special van de gerenommeerde Engelse krant biedt een unieke mix van internationaal nieuws, politiek, cultuur en commentaar met geselecteerde artikelen van de Observer, de Washington Post en Le Monde. Als u op zoek bent naar berichtgeving die meer gericht is op de Verenigde Staten, is Newsweek de aangewezen publicatie. In dit Amerikaanse nieuwsmagazine wordt het volledige spectrum van het Amerikaanse leven belicht door de lens van de beste journalisten in de VS. Journalisten en andere nieuwsprofessionals kunnen een abonnement nemen op Columbia Journalism Review (CJR) Magazine. Dit tijdschrift over nieuws is de meest gerespecteerde stem op het gebied van perskritiek.

Populaire politieke tijdschriften

Hieronder lichten we kort onze meest populaire politieke magazines toe. The New Yorker, bekend om zijn prachtige omslagen en cartoons, excelleert in slimme analyses van het politieke en culturele leven in Amerika. Foreign Affairs Magazine is een onpartijdig tijdschrift dat wordt uitgegeven door de “Council on Foreign Relations” en is onmisbaar voor iedereen die op de hoogte wil blijven van mondiale kwesties en de gevolgen daarvan. The Economist is een weekblad geschreven voor iedereen die goed en breed geïnformeerd wil zijn. Elk nummer verkent de verbanden tussen internationale kwesties, het bedrijfsleven, de politiek, financiën, actualiteiten, wetenschap, technologie en de kunsten. The Spectator brengt de beste politieke schrijvers van Engeland samen en geeft ze de vrijheid om te schrijven wat ze willen. Hun politieke voorkeur kan links of rechts zijn, maar is ondergeschikt aan de kwaliteit van de verslaggeving en de scherpte van de analyses.

Het leukste nieuwsblad

Een ander Engels nieuws tijdschrift met een goede reputatie is The Week (UK) Magazine. Als u van actualiteiten houdt en graag op de hoogte blijft van het nieuws, de politiek en de laatste “news stories” uit de Britse en internationale media is dit het aangewezen blad. Jongere lezers die geïnteresseerd zijn in wat er in de wereld gebeurt, vinden wat ze zoeken in The Week Junior. Dit tijdschrift doet ook goede diensten als educatief hulpmiddel. De uitgevers van The Week publiceren ook The Week Junior Science and Nature Magazine. Dit wetenschaps- en natuurtijdschrift is gericht op kinderen van 8-15 jaar en brengt maandelijks het laatste nieuws over wetenschap, natuur milieu en technologische ontwikkelingen. Een speciale vermelding waardig is eveneens Monocle magazine. Dit nieuwsblad heeft een meer brede kijk op het nieuws, gericht op een jong en hip publiek.

Nieuws & politiek tijdschrift kopen?

Hoewel televisie en internet onmiddellijk verslag kunnen uitbrengen over actuele gebeurtenissen, zijn ze een stuk minder geschikt om de diepgang te creëren en inzichten te bieden waarmee de lezer de oorzaken kan doorgronden die ten grondslag liggen aan “news events”. Een goede journalist neemt de tijd om de actualiteit grondig herkauwen en om te zetten in gedegen verslaggeving. Op onze website vindt u alle bekende en minder bekende Engelse en Amerikaanse nieuwsmagazines en politieke tijdschriften. Bestellen kan eenvoudig via onze website. Wat je specifieke interessegebied of politieke kleur ook is, je kunt hier het nieuws tijdschrift vinden dat het beste past bij je behoefte aan informatie.