Meer dan 2.500 Engelstalige magazines Gratis verzending, geen verborgen kosten Geen stilzwijgende verlenging

Entertainment

Weergave:

Entertainment Abonnementen

“I’m gonna make him an offer he can’t refuse.”, “You talkin’ to me?”,  “I am big! It's the pictures that got small.", “Show me the Money!”, “Hasta La Vista Baby” “You Can’t Handle the Truth!”, “You’re gonna need a bigger boat!”, “Say hello to me little friend!”, “Ugh! As if!”, “Here’s Johnny!”, "A martini. Shaken, not stirred.",

Als je de meeste van deze citaten herkent, ben je waarschijnlijk een filmliefhebber en zit je in de juiste categorie. Maar meer dan alleen films bevat onze Entertainment categorie ook subcategorieën voor Televisie & Radio, Roddel, Comics, Literaire en Kindertijdschriften.    

Hier zullen we de populairste tijdschriften in elk van deze categorieën uitlichten.

Empire Magazine is het populairste tijdschrift in onze categorie films. Het biedt recensies en inside informatie over de nieuwste en beste films. Voor wie geïnteresseerd is in het productieproces van films, is American Cinematographer al jaren een van onze bestsellers. Het biedt meer dan alleen technische informatie, het bespreekt ook het hele proces van het opbouwen van een verhaal van nul tot het scherm. En als je filmkritiek van goede kwaliteit wilt, gaat er niets boven Sight & Sound met hun diepgaande kijk op alles wat met filmcultuur te maken heeft.

Vanity Fair heeft een meer menselijke benadering van de filmwereld, met vooral aandacht voor de acteurs in de films. Het is onze bestseller in de categorie Televisie & Radio. Een andere populaire titel in deze categorie is Entertainment Weekly, momenteel een maandblad dat de meest inside informatie biedt in de wereld van films en televisie.

Voor wie meer geïnteresseerd is in roddel, is Hello! Magazine onze populairste Britse titel, met People als populaire tegenhanger in de VS. Meer in het bijzonder richt Majesty Magazine zich op koninklijke families.

In de categorie Comics is Mad Magazine al jaren een hoogst onwaarschijnlijke bestseller, met fans over de hele wereld die houden van zijn geestige deconstructieve benadering van de sociale realiteit.

National Geographic Kids is de ster van onze categorie Kinderen, maar hier vind je nog veel meer onderhoudende en educatieve tijdschriften voor kinderen van alle leeftijden. Meer tijdschriften over wilde dieren vind je in onze categorie wetenschap & natuur.

In onze Literaire categorie is Reader's Digest het populairst, maar we bieden iets voor elk soort lezer, evenals veel nuttige tijdschriften voor (aspirant) schrijvers.