Meer dan 2.500 Engelstalige magazines Gratis verzending, geen verborgen kosten Geen stilzwijgende verlenging

Kunst & Design

Weergave:

Kunst & Design Abonnementen

Onze Kunst & Design sectie omvat alle tijdschriften over kunst, architectuur & design. Veel van de tijdschriften in de subcategorie Interior Design zijn ook te vinden in de interieur subcategorie in onze Huis & Tuin sectie, hoewel hier de tijdschriften vooral bedoeld zijn voor professionals. Hier zullen we de meest populaire tijdschriften in deze categorie uitlichten. Titels die al in de Huis & Tuin categorie zijn besproken, zoals The World of Interiors, laten we buiten beschouwing.

Architectural Digest behoeft waarschijnlijk geen introductie, en biedt het beste op het gebied van architectuur, interieur en exterieur ontwerp, gebracht door de meest gerespecteerde schrijvers in de architectuur wereld. Professionele ontwerpers zullen wellicht regelmatig Wallpaper uit de la willen halen, aangezien het een zeer gerenommeerde titel is in de wereld van design en stijl. Designprofessionals kunnen meer van hun gading vinden in de subcategorie Design & Communicatie.

Milk Decoration is ons populairste interieurmagazine, maar omvat nog veel meer. Wie een Franse smaak voor design heeft, maar de taal niet machtig is, kan genieten van het Franse oog voor schoonheid door de vele pagina's van deze kwalitatief hoogstaande publicatie door te bladeren. Als u een meer Angelsaksisch gevoel voor esthetiek hebt, zijn Elle Decoration (UK) / Elle Decor (USA) zeer populaire titels in deze categorie. RUM International Edition is het meer highbrow alternatief voor deze titels. Frame Magazine is een Nederlandstalige publicatie in de Engelse taal, speciaal geschreven voor Design & Communicatie professionals.

Als u geïnteresseerd bent in de kunstwereld kunt u Apollo Magazine proberen, maar we hebben veel alternatieven voor dit prachtige tijdschrift. Blader maar eens door onze Kunst & Kunstenaars subcategorie. Meer en meer schilders proberen pastel uit of stappen er op over. Als u een van deze bent dan is Pastel Journal de keuze voor u. Voor wie meer van aquarel houdt, is The Art of Watercolour een uitstekende bron van inspiratie, voorbeelden en instructies. Vanzelfsprekend bieden wij in de rubriek kunst & kunstenaars tijdschriften met advies voor elke schildertechniek.