Meer dan 2.500 Engelstalige magazines Gratis verzending, geen verborgen kosten Geen stilzwijgende verlenging

Computers & Gadgets

Weergave:

Computers & Gadgets Abonnementen

Een papieren tijdschrift over computers? Dit lijkt op het eerste gezicht een beetje tegenstrijdig. Waarom niet een computer gebruiken om relevante informatie te vinden? Wel, sommige van deze computertijdschriften zijn onze bestsellers, dus ze moeten wel iets in hun mars hebben.

Als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkeling van de nieuwste hardware, de meest recente software wilt vinden of recensies over de nieuwste games wilt lezen, zullen we hier proberen uit te leggen waarom je beste bron voor deze informatie misschien niet in pixels maar in inkt te vinden is. 

In deze sectie belichten we onze categorieën en enkele van onze populairste titels. 

In onze categorie PC & Mac kunnen zowel liefhebbers als professionals terecht voor de beste praktijken met betrekking tot het besturingsplatform van hun keuze. Ondanks de titel van deze categorie bieden wij naast onze PC & Mac-titels ook drie tijdschriftabonnementen voor Linux-gebruikers aan (Linux Format is onze bestseller!). PC Pro & MacLife springen eruit en zijn de aanbevolen keuze voor de gebruikers van deze platforms.

In onze categorie Games zijn Edge & PC Gamer de titels bij uitstek voor gameliefhebbers. Retro Gamer is de laatste tijd erg populair geworden en viert de wereld van de klassieke games. De grote gemeenschap van PC-vliegfanaten kunnen hun vaardigheden verder ontwikkelen door PC Pilot te lezen in hun vrije tijd vanuit de virtuele cockpit.

Van onze internetmagazines is Admin Magazine de populairste titel voor systeembeheerders. En in onze categorie Mobile & Gadgets biedt Stuff de breedste kijk op gadgets. Het Magpi Magazine is onze populairste titel in deze categorie.