Meer dan 2.500 Engelstalige magazines Gratis verzending, geen verborgen kosten Geen stilzwijgende verlenging

Lifestyle

Weergave:

Lifestyle Abonnementen

Onze Lifestyle categorie heeft een tijdschrift voor elke lifestyle keuze. We kunnen hier niet alle subcategorieën behandelen, dus zullen we onze best verkopende tijdschriften uitlichten. We zullen niet ingaan op tijdschriften die reeds vermeld zijn in onze Huis & Tuin categorie, zoals Good Housekeeping USA, Good Housekeeping UK en de Magnolia Journal - U kunt deze en soortgelijke publicaties hier vinden in onze Women's categorie.

We beginnen met onze meest modieuze tijdschriften. Vogue Magazine behoeft geen introductie. Wij bieden zowel Vogue USA als Vogue UK voor een meer Amerikaanse of meer Britse oriëntatie. Beide edities worden beschouwd als zeer gezaghebbende modegidsen met interviews met de populairste Amerikaanse en Britse beroemdheden. Harper's Bazaar USA is een waardig en veel gelezen alternatief voor Vogue. Wij hebben ook een UK editie van dit tijdschrift.

Als je minder modefanaat bent, maar wel graag op de hoogte blijft van de laatste muziek, kunst en stijlen, is het Australische tijdschrift Frankie misschien iets voor jou. Een andere, wat langzamere benadering van het leven vind je in The Simple Things magazine.

Tijdschriften voor vrouwen zijn er in verschillende maten en vormen. Twee van de meest populaire zijn het Amerikaanse Cosmopolitan USA Magazine en het Britse Red Magazine. Aangezien er veel alternatieven in deze subcategorie zijn, raden wij u aan onze tijdschriften in deze sectie door te bladeren en de publicatie te vinden die het best bij uw levensstijl past.

Tenslotte willen wij nog twee mannenbladen onder uw aandacht brengen: The Rake is al enige tijd ons populairste tijdschrift, geschreven voor de echte heren van deze wereld. Cigar Aficionado is een stijlvol alternatief dat over veel meer gaat dan tabaksbladeren: Het vertegenwoordigt de keuze van een man voor grootsheid. Blader door onze mannensectie voor meer alternatieven.