Meer dan 2.500 Engelstalige magazines Gratis verzending, geen verborgen kosten Geen stilzwijgende verlenging

Handwerk

Weergave:

Handwerk Abonnementen

Sinds het begin der tijden heeft de mens zijn handen ijverig gebruikt. Om voor zichzelf een handigere en mooiere omgeving te creëren, hebben onze bezige handjes zich bekwaamd in tal van gespecialiseerde vaardigheden.

Misschien ben je nieuw in handvaardigheid en wil je meer ervaring opdoen? Of misschien bent u een expert op uw vakgebied en op zoek naar nieuwe uitdagingen? Hoe dan ook, onze selectie moet het juiste tijdschrift voor u bevatten.

Hier zullen we de meest populaire Engelstalige tijdschriften in de meest populaire subcategorieën uitlichten. Welkom bij onze Handwerk selectie.

Als je van breien houdt, Interweave Knits is een USA tijdschrift dat vier keer per jaar uitkomt. Het is een betaalbaar abonnement dat de meeste variatie biedt en geschikt is voor zowel de ervaren als de beginnende breister.

Voor haaksters is de UK publicatie Inside Crochet een aanrader. 

Voor kruissteeksters zijn de Britse uitgaven World of Cross Stitching en Cross Stitcher beide zeer populair, hoewel u misschien meer van de een dan van de ander houdt, afhankelijk van uw gevoel voor stijl. Als u niets wilt missen kunt u ook beide bestellen!

Voor mensen die van naaien houden, is Smply Sewing onze populairste titel. Voor mensen met een meer traditioneel gevoel voor stijl is Classic Sewing een echte aanrader.

Quilttijdschriften zijn er in alle soorten en maten en strijden met elkaar om populariteit. Wij raden u aan de verschillende tijdschriften in deze categorie te bekijken, en te zien welk tijdschrift het beste bij uw vaardigheidsniveau en stijl past.
Voor paper crafters is Simply Cards & Papercraft ons populairste tijdschrift, hoewel er ook voor deze titel veel aangename alternatieven zijn. Wij raden u aan er een te kiezen die het beste bij uw voorkeursgevoel voor vormgeving past.

Hoewel sommige populaire kralentitels zoals Beadwork en Bead & Button niet meer worden uitgegeven, hebben we een aantal erg leuke alternatieven op onze website. Het Britse tijdschrift Bead & Jewellery is het populairst.

In onze categorie houtbewerkers springt Fine Woodworking eruit als het populairste tijdschrift, al zijn er de laatste jaren ook heel wat andere titels populairder geworden. Omdat tijdschriften als Woodcarving en Woodturning elk de nadruk leggen op een andere reeks vaardigheden, is het combineren van twee of meer titels voor veel meubelmakers de manier om te gaan.