Over ons

Ons Verhaal

Welkom bij Maja Magazines, uw nummer één bron voor internationale tijdschriftabonnementen. We zijn toegewijd om u de allerbeste wereldwijde publicaties te bieden, met een focus op kwaliteit, variëteit en klanttevredenheid.

Opgericht in 2008 in Nederland door Marijn Degens en Jasper van Loon, heeft Maja Magazines een lange weg afgelegd sinds het begin. Toen Marijn en Jasper net begonnen, dreef hun passie voor internationale tijdschriften hen tot het doen van veel onderzoek, zodat Maja Magazines u de beste tijdschrifttitels ter wereld kan bieden. We bedienen nu klanten over de hele wereld en zijn verheugd deel uit te maken van de wereldwijde tijdschriftindustrie.

Onze Missie

Onze missie is om lezers met de wereld te verbinden door middel van een diverse selectie internationale tijdschriften. We geloven in de kracht van het geschreven woord en streven ernaar het beste wereldwijde inhoud aan de deur van onze klanten te brengen.

Wat Wij Aanbieden

Kwaliteitstijdschriften: We selecteren de hoogste kwaliteit tijdschriften van over de hele wereld om ervoor te zorgen dat u toegang heeft tot de beste publicaties die beschikbaar zijn.

Variëteit: Van lifestyle en mode tot technologie en sport, we bieden een breed scala aan tijdschriftgenres voor elke interesse.

Klanttevredenheid: We zijn trots op het bieden van uitstekende klantenservice en een naadloze abonnementsbeleving.

Waarom Voor Ons Kiezen?

Exclusieve Selectie: Onze abonnementen bevatten exclusieve titels die u nergens anders zult vinden.

Gemak: Geniet van het gemak van uw favoriete tijdschriften die direct bij u thuis worden bezorgd.

Passie voor Lezen: We zijn gepassioneerd over tijdschriften en zijn altijd op zoek naar nieuwe en spannende titels om aan onze collectie toe te voegen.

Contacteer Ons

We horen graag van onze klanten. Als u vragen of feedback heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bedankt dat u voor Maja Magazines heeft gekozen. We hopen dat u net zo van onze tijdschriften geniet als wij ervan genieten om ze aan u aan te bieden.