Meer dan 2.500 Engelstalige magazines Gratis verzending, geen verborgen kosten Geen stilzwijgende verlenging

Zakelijk & Financieel

Weergave:

Zakelijk & Financieel Abonnementen

In onze categorie Business & Finance vindt u de meest invloedrijke business magazines en de meest gerespecteerde financiële tijdschriften. In deze categorie vindt u ook onze subcategorie Vakbladen gevuld met tijdschriften gericht op specifieke beroepen.

We zullen hier de meest populaire tijdschriften uitlichten.

Harvard Business Review verschijnt zes keer per jaar en biedt een diepgaande analyse die verder gaat dan alleen het laatste zakelijke nieuws, maar in plaats daarvan nieuwe ontwikkelingen integreert in haar bedrijfsfilosofie, waar best practices worden verwerkt om goederen, diensten en marketingtechnieken voortdurend te verbeteren.  

Fortune Magazine is onze populairste financiële publicatie, hoewel het waarschijnlijk meer een zaken- dan een financieel tijdschrift is. Voor meer hardcore financieel advies kunt u terecht in onze financiële rubriek. Fortune verschijnt zes keer per jaar en geeft u de beste gids voor de richting waarin de zakenwereld evolueert op basis van de laatste trends en u blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de financiële wereld.

Bloomberg BusinessWeek is onze populairste zakelijke publicatie. Als weekblad volgt het de laatste ontwikkelingen in de zakenwereld op de voet, waarbij de nadruk ligt op feitelijke verslaggeving in plaats van uitgebreide analyses, om geen belangrijke nieuwe ontwikkelingen te missen.

In onze subcategorie Vakbladen kan elke professional een publicatie vinden die op zijn of haar vakgebied is toegespitst. Wij raden u aan deze subcategorie door te bladeren om een tijdschrift te vinden dat u kan helpen de beste in uw vakgebied te worden.