Gecertificeerde Webshop Geen automatische verlenging 3000+ Kado ideeën
High Times Magazine
0 Reviews | Review toevoegen

High Times Magazine is een Amerikaans tijdschrift dat 13 keer per jaar verschijnt. De prijs voor een jaarabonnement is inclusief levering naar Nederland en België.

€ 69,95
Prijs per jaar

 


| Meer

High Times Magazine

A High Times Magzines subscription is the ultimate guide to the cannabis culture

High Times magazine is een Amerikaans tijdschrift gewijd aan cannabis. Het is het tijdschrift van Amerika’s “counter culture”. Het tijdschrift bevat het laatste nieuws over de legalisatie van marihuana, de geneeskrachtige eigenschappen ervan en verschillende methoden om het te cultiveren. Daarnaast bevat High Times ook artikelen over concerten, kunst en ander entertainmentnieuws.

Koop een abonnement en ontvang elke maand High Times Magazine. Nederlandse en Belgische lezers krijgen het magazine thuisbezorgd voor of op de coverdatum. Alle abonnementen eindigen automatisch aan het einde van de abonnementsperiode en worden niet verlengd, tenzij u hiervoor kiest.

HOOGTEPUNTEN:

  • Verschillende methoden voor het kweken van marihuana en tips om ongedierte te bestrijden.
  • Een terugkerend vragen antwoord gedeelte.
  • Nadruk op de legalisering van marihuana en informatie over de juridische gevolgen voor overtreders.
  • Informatie over wetgevingskwesties en nieuwsupdates.
  • Artikelen met betrekking tot amusement, zoals concerten, kunst en muziekrecensies.
  • Privacy waarborg: alle abonnementen worden verzonden in een discrete, duidelijke verpakking.

High Times Magazine kopen in Nederland en België

Bestel eenvoudig en snel een abonnement op High Times Magazine in Nederland en België op Tijdschriftenzo.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en levering van Engelse en Amerikaanse tijdschriften. Wij verzenden High Times Magazine gratis naar uw Nederlandse of Belgische adres en verlengen uw abonnement nooit automatisch. Ruim voor het aflopen van uw abonnementsperiode vragen we u of u deze met een jaar wilt verlengen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten