Gecertificeerde Webshop Geen automatische verlenging 3000+ Kado ideeën
National Geographic Kids Magazine
0 Reviews | Review toevoegen

National Geographic Kids Magazine is een Amerikaans tijdschrift dat 10 keer per jaar verschijnt. De prijs voor een jaarabonnement is inclusief levering naar Nederland en België.

€ 74,95
Prijs per jaar

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

National Geographic Kids Magazine

To keep the world safe in the hands of the young

National Geographic (Little) Kids magazine is een populair “edutainment” magazine dat wordt uitgegeven door de National Geographic Society. Het blad inspireert kinderen om meer te weten te komen over de natuur. Het is een bron van plezier voor alle nieuwsgierige geesten bij het verkennen van de wonderen van exotische dieren in het wild, het ontdekken van verschillende culturen en andere interessante verschijnselen over de hele wereld.

Een abonnement op National Geographic Kids is een perfect cadeau om aan uw jonge dierbaren te geven. Het tijdschrift verschijnt 10 keer per jaar. Alle abonnementen eindigen automatisch aan het einde van de abonnementsperiode en worden niet verlengd, tenzij u hiervoor kiest.

HOOGTEPUNTEN:

  • Boeiende en fascinerende informatie over natuur, wetenschap, technologie en exotische cultuur.
  • Betrouwbare en authentieke bron van informatie, aantrekkelijk verpakt.
  • Verbluffende foto's, fascinerende afbeeldingen en artikelen die helpen bij huiswerk.
  • Opwindende rubrieken zoals ‘Weird But True’, ‘Guinness World Records’ en ‘Bet You Didn’t Know’.
  • Bevat leuke puzzels, raadsels, interessante posters en quizzen.

National Geographic Kids Magazine kopen in Nederland en België

Bestel eenvoudig en snel een abonnement op National Geographic Kids Magazine in Nederland en België op Tijdschriftenzo.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en levering van Engelse en Amerikaanse tijdschriften. Wij verzenden National Geographic Kids Magazine gratis naar uw Nederlandse of Belgische adres en verlengen uw abonnement nooit automatisch. Ruim voor het aflopen van uw abonnementsperiode vragen we u of u deze met een jaar wilt verlengen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten