Gecertificeerde Webshop Geen automatische verlenging 3000+ Kado ideeën
Slam Magazine
1 Reviews | Review toevoegen

Slam Magazine is een Amerikaans tijdschrift dat 6 keer per jaar verschijnt. De prijs voor een jaarabonnement is inclusief levering naar Nederland en België.

€ 59,95
Prijs per jaar

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Slam Magazine

Slam basketball magazine – het meeste complete magazine voor basketbalfans

Slam magazine is populair bij basketbalfans en is een van de meest bekende sporttijdschriften ter wereld. Naast het laatste nieuws over de NBA, biedt Slam ook advertenties voor basketbalproducten, streetwear en hiphopmuziek. Slam heeft specials uitgebracht over vele legendarische NBA-teams en geeft inzicht in hoe basketbal op internationaal niveau groeit. Naast artikelen over de geschiedenis van de sport, bevat Slam Magazine ook all-time ranking lists en verhalen over de rijzende sterren die de toekomst van basketbal zullen bepalen.

Slam magazine kopen? Bestel bij ons een abonnement en ontvang het blad zes keer per jaar. Alle abonnementen eindigen automatisch aan het einde van de abonnementsperiode en worden alleen verlengd als u daarvoor kiest.

HOOGTEPUNTEN:

  • Een bron van kennis voor alle basketbalfans.
  • Tot op heden meer dan 200 nummers gepubliceerd.
  • Artikelen, nieuws en interviews met vooraanstaande spelers.
  • Een brug tussen de hip-hop en basketbalcultuur.
  • Beschikbaar voor alle internationale NBA-fans.

Slam Magazine kopen in Nederland en België

Bestel eenvoudig en snel een abonnement op Slam Magazine in Nederland en België op Tijdschriftenzo.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en levering van Engelse en Amerikaanse tijdschriften. Wij verzenden Slam Magazine gratis naar uw Nederlandse of Belgische adres en verlengen uw abonnement nooit automatisch. Ruim voor het aflopen van uw abonnementsperiode vragen we u of u deze met een jaar wilt verlengen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Jan Kiefte - 11-08-2019 15:54

Beautiful magazine about the American basketball, especially the NBA, but also the WNBA, G-League, street basketball and college basketball attracts attention. There is also a lot of attention for new basketball shoes and clothing. regular magazine store, but now that this is gone I am soooo glad that I can get Slam here again.Slam is really a must for every sports fan.

Translated from Dutch to English. Original Review:

Schitterend blad over het Amerikaanse basketball, vooral de NBA maar ook de WNBA, G-League, street basketball en college basketball krigt aandacht..Ook is er veel aandacht voor nieuwe basketball schoenen en kleding.Ik kocht Slam al jaren hier in Nijmegen bij mijn vaste bladenwinkel, maar nu deze weg is ben ik zoooo blij dat ik hier Slam weer kan krijgen.Slam is echt een must voor iedere sportliefhebber.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten