Gecertificeerde Webshop Geen automatische verlenging 3000+ Kado ideeën
Wired (USA) Magazine
0 Reviews | Review toevoegen

Wired (USA) Magazine is een Amerikaans tijdschrift dat 12 keer per jaar verschijnt. De prijs voor een jaarabonnement is inclusief levering naar Nederland en België.

€ 99,95
Prijs per jaar

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Wired Magazine USA

Subscribe To Wired Magazine: The Cutting Edge For Tech Geeks

Wired Magazine is één van de meest gelezen technologietijdschriften en richt op het laatste nieuws over de hightech-business die de toekomst verandert. In tegenstelling tot computeren internettijdschriften legt Wired de nadruk op wetenschap, kunst, avontuur, online cultuur, zaken en filosofie. Het bevat artikelen over de laatste technologische ontwikkelingen en de bedrijven die ze tot stand brengen. Met een totale oplage van meer dan 8,7 miljoen laat het tijdschrift zien hoe technologische trends van invloed zijn op het alledaagse leven.

Wired Magazine verschijnt 12 keer per jaar. Alle abonnementen eindigen automatisch aan het einde van de abonnementsperiode en worden niet verlengd, tenzij u hiervoor kiest.

HOOGTEPUNTEN:

  • Wired Magazine biedt het laatste nieuws met betrekking tot aanstaande technologische transformaties.
  • Rubrieken zoals ‘Gadget Lab’ en ‘Ask a Flowchart’ dagen de technische kennis van de lezers uit.
  • Artikelen met betrekking tot de nieuwste digitale elektronica, internet, gadgets, telefoons en computers.
  • Discussies over IT-onderwerpen, technische problemen en softwarebeoordelingen die voor iedereen begrijpelijk zijn.
  • Betrouwbare informatie, boeiende inhoud, verbluffende fotografie en design.

Wired (USA) Magazine kopen in Nederland en België

Bestel eenvoudig en snel een abonnement op Wired (USA) Magazine in Nederland en België op Tijdschriftenzo.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en levering van Engelse en Amerikaanse tijdschriften. Wij verzenden Wired (USA) Magazine gratis naar uw Nederlandse of Belgische adres en verlengen uw abonnement nooit automatisch. Ruim voor het aflopen van uw abonnementsperiode vragen we u of u deze met een jaar wilt verlengen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten