Meer dan 2.500 Engelstalige magazines Gratis verzending, geen verborgen kosten Geen stilzwijgende verlenging

Audio & Video

Weergave:


Bezig met laden...

De leukste audio & video tijdschriften

Voor alle mensen die een optimale luisterervaring nastreven, of van hun huis de perfecte bioscoop willen maken beschrijven we hier kort de meest interessante audiomagazines en videotijdschriften. Stereophile Magazine is het langst bestaande en bekendste Amerikaans audio tijdschrift met in elk nummer 10 á 15 rapporten over audiocomponenten en hoe ze daadwerkelijk klinken bij de luisteraar thuis. Eveneens uit Amerika, gaat het audio magazine The Absolute Sound over de weergave van muziek in de woning. In elke uitgave wordt superieure audioapparatuur besproken, het geluid van audio-componenten nauwkeurig beschreven, en wordt de lezer voorzien van tips & trucs om hun luisterervaring te optimaliseren. Sound & Vision Magazine richt zich op liefhebbers van audio en home-theater. Dit audio & video magazine test nieuwe technologieën en helpt de lezer de juiste apparatuur te kopen en te gebruiken. Home Cinema Choice is het best verkochte Britse audio & video tijdschrift voor mensen die van hun huis een bioscoop willen maken. Elke uitgave bevat nieuws en recensies van de nieuwste home cinema apparatuur.

Populaire HIFI magazines

Al onze tijdschriften met “Hi-Fi” in de titel komen uit Engeland. Hi-Fi News is ons best verkopende hifi magazine en geschikt voor audiofielen die op zoek zijn naar een serieuze gids voor apparatuur, het laatste nieuws en de meest baanbrekende ontwikkelingen in de audiowereld. What Hi-Fi? Magazine beoordeelt alle producten m.b.v. eigen testfaciliteiten: Van de dunste smartphones tot de grootste hifi-luidsprekers. Hi-Fi World legt de nadruk op 'betaalbare audiofiele' apparatuur die niet duur hoeft te zijn, maar wel moet presteren. Hi-Fi Choice is een no-nonsense gids voor de beste producten die verkrijgbaar zijn, van vinyl en buizen, tot meerkanaals digitale audio en high-fidelity video. Het Amerikaanse audio magazine AudioXpress bundelt elke maand de beste educatieve artikelen over onderwerpen als audio-elektronica, luidspreker- en hoofdtelefoonontwerp, versterkers (van buizen tot klasse D), akoestiek, en praktische tests en metingen.

Abonneren op audio magazines?

Of u nu geniet van harde muziek op zondagochtend, achtergrondmuziek tijdens het eten of wegzinken in een sofa met koptelefoon; hier vindt u de magazines om uw luisterervaring te optimaliseren en van elke luistersessie een bijzondere gebeurtenis te maken. Omdat bijna elke adiofiel ook een muziekliefhebber is hebben we naast audio magazines ook een selectie muziek tijdschriften waar u voor alle muziekgenres muziekmagazines kunt vinden. Ook als u een instrument speelt, of muziekproducties maakt kunt u in deze categorie de beste magazines vinden. Meer magazines over andere hobby’s vindt u in onze hoofdcategorie hobby & vrije tijd. Hierboven hebben we de bekendste audio magazines en videotijdschriften beschreven. Mist u nog een magazine? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.