Gecertificeerde Webshop Geen automatische verlenging 3000+ Kado ideeën
BBC Good Food Magazine
0 Reviews | Review toevoegen

BBC Good Food Magazine is een Engels tijdschrift dat 12 keer per jaar verschijnt. De prijs voor een jaarabonnement is inclusief levering naar Nederland en België.

€ 109,95
Prijs per jaar

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

BC GOOD FOOD MAGAZINE RECIPES

A BBC GOOD FOOD MAGAZINE SUBSCRIPTION IS YOUR MONTHLY CULINARY GUIDE TO GOOD FOOD

Bent u op zoek naar de perfecte maaltijd om uw familie en vrienden te verwennen? Dan is er niets heerlijker dan zelf de perfecte maaltijd bereiden. Van een breed scala aan culinaire ideeën en cuisines die drievoudig zijn getest door het interne expertteam van het tijdschrift, is BBC Good Food magazine al meer dan 30 jaar het best verkopende kookmagazine van Groot-Brittannië. Het bevat fantastische culinaire verassingen voor alle fijnproevers, met altijd iets verleidelijks op het menu.

BBC Good Food magazine publiceert elk jaar 12 nummers. Alle abonnementen eindigen automatisch en worden niet verlengd, tenzij u hiervoor kiest.

HOOGTEPUNTEN:  
  • Een handig kookboek met de laatste eettrends.
  • “Easy Weekend” recepten voor beginners.
  • Gezonde “meal plans” voor een gezond leven.
  • Menu's en recepten van sterrenchef Tom Kerridge en topschrijvers Diana Henry en Rosie Birkett.
  • Ontdek de meest smaakvolle ingrediënten en kook met de beste seizoensproducten.

  •  

BBC Good Food Magazine kopen in Nederland en België

Bestel eenvoudig en snel een abonnement op BBC Good Food Magazine in Nederland en België op Tijdschriftenzo.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en levering van Engelse en Amerikaanse tijdschriften. Wij verzenden BBC Good Food Magazine gratis naar uw Nederlandse of Belgische adres en verlengen uw abonnement nooit automatisch. Ruim voor het aflopen van uw abonnementsperiode vragen we u of u deze met een jaar wilt verlengen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten