Gecertificeerde Webshop Geen automatische verlenging 3000+ Kado ideeën
Bon Appetit Magazine
0 Reviews | Review toevoegen

Bon Appetit Magazine is een Amerikaans tijdschrift dat 12 keer per jaar verschijnt. De prijs voor een jaarabonnement is inclusief levering naar Nederland en België.

€ 57,50
Prijs per jaar

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

BON APPETIT MAGAZINE

BON APPETIT – FOOD MAGAZINE FOR CULINARY PASSIONATES

Bon Appetit food magazine een stijlvol Amerikaans kook- en entertainmentmagazine dat zich richt op culinaire recepten, leuke ideeën, restaurantaanbevelingen en wijnrecensies. Elk nummer van Bon Appetit behandeld specifieke onderwerpen met exclusieve inhoud, van heerlijke recepten tot verhalen over restaurants en sterren in de voedingsindustrie. Bon Appetit bevat tips die essentieel zijn voor beginnende thuiskoks en helpt om de beste culinaire talenten in u te ontketenen. Daarnaast zijn de artikelen over geavanceerde technieken zo interessant dat het ook bij professionele koks nieuwsgierigheid wekt.

Een abonnement op Bon Appetit magazine kopen? Dat kan voordelig bij Tijdschriftenzo. U ontvangt dan 12 tijdschriftnummers per jaar. Alle abonnementen eindigen automatisch en worden niet verlengd tenzij u daarvoor kiest.

HOOGTEPUNT:

  • Recepten voor eten, restaurantsuggesties en wijnrecensies.
  • Tips voor essentiële eet- en entertainmentideeën voor het feest van uw dromen.
  • Prachtige omslagontwerpen en verbluffende voedselfotografie.
  • Focus op seizoensproducten en ingrediënten.
  • Aanbevolen om de culinaire talenten in jou naar boven te halen.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten