Meer dan 2.500 Engelstalige magazines Gratis verzending, geen verborgen kosten Geen stilzwijgende verlenging

Interieur

Weergave:

Woonblad kopen?

Uw woning is de plek waar u tot rust komt, intieme momenten deelt met familie en vrienden, eet, slaapt en soms werkt. Hoe u zich voelt in uw woning bepaalt voor een groot gedeelte uw levensgeluk en dat van uw medebewoners. Op deze plek brengt de redactie van Tijdschriftenzo haar favoriete woonmagazines voor het voetlicht. Het accent op deze pagina ligt op interieurs van huizen en de interieurinrichting van woningen. Lezers die een breder perspectief op prijs stellen, raden we aan de magazines in de categorie huis & tuin te bekijken. Gaat u interesse meer uit naar het bestieren van het een vrolijk & efficiënt huishouden? Kijk dan in onze categorie huis & huishouden. De enthousiaste doe-het-zelver kan het best een kijkje nemen in Doe Het Zelf. En voor de lezers met groene vingers raden we de magazines onze categorie tuin aan.

Abonneren op interieur magazines

In het Britse tijdschrift The World of Interiors vindt u de meest uitgebreide reportages over klassieke interieurs in bijzondere huizen. Dit populaire interieurmagazine concentreert zich op de beste designers en hun meest aansprekende creaties. Ook modeblad Elle heeft een speciale editie over interieurontwerp: In het Britse Elle Decoration en het Amerikaanse Elle Decor ligt het accent op de laatste mode en de overeenkomstige woonesthetiek van de deze tijd. Daarnaast is Period Living Magazine één van onze meest gelezen Britse woontijdschriften: Dit magazine is een aanrader voor iedereen die de tijdloze kwaliteiten van klassieke stijl en elegantie waardeert, maar niet bang is om een eigen draai te geven aan de inrichting van hun woning. En tot slot is er in House Beautiful Magazine. Dit woonmagazine richt zich op decoratie met deskundige ontwerptips en creatieve ideeën om uw verblijfplaats te helpen transformeren naar uw droomwoning. Dit magazine heeft zowel een Britse (House Beautiful UK) als een Amerikaanse variant (House Beautiful (USA).

De beste Engelse woonbladen

Omdat onze werkzame levens steeds hectischer zijn geworden is het leggen van landelijke accenten een duidelijke trend in woninginrichting. Zowel het Engelse als het Amerikaanse platteland kunnen als inspiratiebron dienen om het landelijke gevoel tot leven te brengen uw eigen woning. Het Britse woonblad Country Homes & Interiors biedt u prachtige en inspirerende huizen in landelijke stijl, de nieuwste interieurs, overweldigende tuinen en seizoensgebonden ideeën voor de dagelijkse maaltijd. Veranda Magazine is het Amerikaanse alternatief voor het oproepen van een rurale sfeer in uw woonomgeving. Als u de inspiratie van de countryside verder wilt laten gaan dan alleen het interieur kunt u ook eens kijken naar woonmagazines Country Living (UK) en Country Living (USA). Typisch Brits is het woontijdschrift The English Home. Dit magazine presenteert prachtige klassieke, elegante en landelijke interieurs naast ontwerp- en aankoopadviezen van wereldberoemde ontwerpers. Moderner en meer op lifestyle gericht is woonmagazine Magnolia Journal. Dit inspiratietijdschrift bevat ideeën voor de inrichting van zowel je woning als je leven!