Gecertificeerde Webshop Geen automatische verlenging 3000+ Kado ideeën
TIME Magazine (European Edition)
0 Reviews | Review toevoegen

TIME Magazine is een Amerikaans tijdschrift dat 54 keer per jaar verschijnt. De prijs voor een jaarabonnement is inclusief levering naar Nederland en België.

€ 59,95
Prijs per jaar

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

TIME MAGAZINE

TIME: NIEUWS VAN DE HELE WERELD

Time werd in 1923 voor het eerste gepubliceerd en is nog steeds één van de meest gerenommeerde tijdschriften ter wereld. Met een oplage van meer dan 2 miljoen exemplaren geeft dit tijdschrift van Amerikaanse oorsprong inzicht in trending nieuws dat bepalend is voor de samenleving waarin wij leven. Persoonlijke verslaggeving, uitgebreid onderzoek en relevante artikelen geven u meer grip op de huidige politieke, sociale, technologische en culturele ontwikkelingen.

Neem een Time Magazine abonnement! Lezers in België en Nederland ontvangen elke week een actueel nummer van de Europese editie van Time Magazine. Abonnementen zijn beschikbaar voor een periode van één en twee jaar. Alle abonnementen eindigen automatisch aan het einde van de abonnementsperiode en worden alleen verlengd als u daarvoor kiest.

HOOGTEPUNTEN:

  • Meest gezaghebbende magazine over actuele gebeurtenissen.
  • Elke week meer dan 20 miljoen lezers wereldwijd.
  • Trending topics worldwide.
  • Toegang tot speciale nummers zoals TIME Magazine “Person of the Year” en de TIME TOP 100-lijst met meest populaire influencers.
  • Unieke presentatie, schrijven en fotografie.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten