Meer dan 2.500 Engelstalige magazines Gratis verzending, geen verborgen kosten Geen stilzwijgende verlenging
Alt Text Alt Text Alt Text TIME Magazine (European Edition)
Alt Text Alt Text Alt Text TIME Magazine (European Edition)
TIME Magazine (European Edition)
0 Review | Review toevoegen
Jaarabonnement: 22 Nummers | Taal: Engels | Land: Verenigde Staten
ā‚¬Ā 79,95
Prijs per jaar
Aantal: 
Bestellen
 

TIME Magazine

TIME: Nieuws Van De Hele Wereld

Time werd in 1923 voor het eerste gepubliceerd en is nog steeds één van de meest gerenommeerde tijdschriften ter wereld. Met een oplage van meer dan 2 miljoen exemplaren geeft dit tijdschrift van Amerikaanse oorsprong inzicht in trending nieuws dat bepalend is voor de samenleving waarin wij leven. Persoonlijke verslaggeving, uitgebreid onderzoek en relevante artikelen geven u meer grip op de huidige politieke, sociale, technologische en culturele ontwikkelingen.

Neem een Time Magazine abonnement! Lezers in België en Nederland ontvangen actueel nummer van de Europese editie van Time Magazine. Alle abonnementen eindigen automatisch aan het einde van de abonnementsperiode en worden alleen verlengd als u daarvoor kiest.

HOOGTEPUNTEN:

  • Meest gezaghebbende magazine over actuele gebeurtenissen.
  • Meer dan 20 miljoen lezers wereldwijd.
  • Trending topics worldwide.
  • Toegang tot speciale nummers zoals TIME Magazine “Person of the Year” en de TIME TOP 100-lijst met meest populaire influencers.
  • Unieke presentatie, schrijven en fotografie.

TIME Magazine (European Edition) kopen in Nederland en België

Bestel eenvoudig en snel een abonnement op TIME Magazine (European Edition) in Nederland en België op Tijdschriftenzo.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en levering van Engelse en Amerikaanse tijdschriften. Wij verzenden TIME Magazine (European Edition) gratis naar uw Nederlandse of Belgische adres en verlengen uw abonnement nooit automatisch. Ruim voor het aflopen van uw abonnementsperiode vragen we u of u deze met een jaar wilt verlengen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.