Grootste Collectie Engelstalige Magazines Geen Automatische Verlenging Tevredenheidsgarantie
Nature Magazine Nature Magazine
Nature Magazine Nature Magazine
Nature Magazine
0 Reviews | Review toevoegen
Nature Magazine is een Amerikaans tijdschrift dat 51 keer per jaar verschijnt. De prijs voor een jaarabonnement is inclusief levering naar Nederland en Belgiƫ.
ā‚¬Ā 199,00
Prijs per jaar
 

| Meer

Nature Magazine Abonnement

Nature is het belangrijkste internationale wekelijkse wetenschappelijke tijdschrift ter wereld. Het publiceert het beste peer-reviewed onderzoek op alle gebieden van wetenschap en technologie op basis van originaliteit, belang, interdisciplinair belang, actualiteit, toegankelijkheid, elegantie en verrassende conclusies. Nature publiceert baanbrekende papers, bekroond nieuws, toonaangevende commentaren en meningen van experts over belangrijk, actueel wetenschappelijk nieuws en gebeurtenissen die de lezers in staat stellen de laatste ontdekkingen in de wetenschap te delen en de discussie binnen de wereldwijde wetenschappelijke gemeenschap te doen evolueren.

 (U wordt naar de officiele Nature website geforward)

Nature Magazine kopen in Nederland en België.

Bestel eenvoudig en snel een abonnement op Nature Magazine in Nederland en België op Tijdschriftenzo.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en levering van Engelse en Amerikaanse tijdschriften.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.