Gecertificeerde Webshop Geen automatische verlenging 3000+ Kado ideeën
Vanity Fair (UK) Magazine
1 Reviews | Review toevoegen

Vanity Fair (UK) Magazine is een Engels tijdschrift dat 12 keer per jaar verschijnt. De prijs voor een jaarabonnement is inclusief levering naar Nederland en België.

€ 99,95
Prijs per jaar

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

VOGUE MAGAZINE USA

THE CULTURE OF FASHION

Vogue (USA) magazine, ook wel bekend als de “modebijbel”, is het populairste modeen lifestylemagazine ter wereld. Het magazine is een trendsetter, die je op de hoogte houdt van de laatste gebeurtenissen in de modewereld. Vogue Magazine bevat diepte-interviews met beroemdheden en de modetrends die ze volgen. Met meer dan 1,2 miljoen lezers gebruiken veel beroemdheden Vogue vaak als sociaal platform om het laatste nieuws met u te delen.

Een abonnement Vogue USA bestellen? Dat kan bij Tijdschriftenzo. U ontvangt het tijdschrift dan 12 keer per jaar. Alle abonnementen eindigen automatisch aan het einde van de abonnementsperiode en worden niet verlengd, tenzij u hiervoor kiest.

HOOGTEPUNTEN:  
  • Bevat de nieuwste internationale modetrends.
  • Essentieel voor de moderne vrouw die op de hoogte wil blijven van de laatste modetrends.
  • Bevat reportages over beroemdheden, mode-iconen en atleten.
  • Moderecensies over verschillende trends door beroemde fashionista's en modeontwerpers.
  • Relevante en invloedrijke inhoud die de lezers leidt naar een stijlvolle toekomst.


Vanity Fair (UK) Magazine kopen in Nederland en België

Bestel eenvoudig en snel een abonnement op Vanity Fair (UK) Magazine in Nederland en België op Tijdschriftenzo.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en levering van Engelse en Amerikaanse tijdschriften. Wij verzenden Vanity Fair (UK) Magazine gratis naar uw Nederlandse of Belgische adres en verlengen uw abonnement nooit automatisch. Ruim voor het aflopen van uw abonnementsperiode vragen we u of u deze met een jaar wilt verlengen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Saraï - 21-08-2019 17:11

Vanity Fair brings a mix of fashion, entertainment, beauty, travel and social issues that are connected to the economy and politics. The journalists from Vanity Fair bring a mix of smooth interviews with a creative approach to interesting, informative background articles that encourage thinking. A very nice magazine that can be compared in the Netherlands with Elle and Vogue and because of its mix of short and long articles, a magazine that I enjoy reading every month.

Translated from Dutch to English. Original Review:

Vanity Fair brengt een mix van mode, entertaiment, beauty, reizen en maatschappelijke onderwerpen die haken aan economie en politiek. De journalisten van Vanity Fair brengen een mix van vlotte interviews met een creatieve insteek, tot interessante, informatieve achtergrondartikelen die aanzetten tot denken. Een erg leuk tijdschrift dat in Nederland te vergelijken is met Elle en Vogue en door haar mix van korte en lange artikelen een tijdschrift is dat ik maandelijks met veel plezier lees.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten