Meer dan 2.500 Engelstalige magazines Gratis verzending, geen verborgen kosten Geen stilzwijgende verlenging
Alt Text Alt Text Alt Text Vanity Fair (UK) Magazine
Alt Text Alt Text Alt Text Vanity Fair (UK) Magazine
Vanity Fair (UK) Magazine
1 Review | Review toevoegen
Jaarabonnement: 12 Nummers | Taal: Engels | Land: Verenigd Koninkrijk
ā‚¬Ā 99,95
Prijs per jaar
Aantal: 
Bestellen
 

Vanity Fair UK Magazine

Buy A Vanity Fair Magazine Subscription And Keep Up With The Latest Trends In The Entertainment Industry

Vanity Fair UK magazine is een cultureel lifestyle magazine dat zich primair richt op entertainment, mode en actualiteiten. De Britse editie van dit populaire Amerikaanse tijdschrift bevat voortreffelijke interviews met beroemdheden, verbluffende foto's en boeiende artikelen. Vanity Fair biedt exclusieve toegang tot de wereld van de entertainmentindustrie en houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mode, zaken, politiek, reizen en lifestyle.

Van Vanity Fair verschijnen elk jaar 12 nummers. Alle abonnementen eindigen automatisch aan het einde van de abonnementsperiode en worden niet verlengd, tenzij u daarvoor kiest.

HOOGTEPUNTEN:

  • Mede door een groot aandeel vrouwelijke lezers, kreeg het een oplage van meer dan 1 miljoen.
  • Celebrity-interviews en fascinerende artikelen.
  • Actuele updates en trends in de samenleving.
  • Verbluffende fotografie en portretten van beroemdheden.

Vanity Fair UK Magazine kopen in Nederland en Belgiƫ

Bestel eenvoudig en snel een abonnement op TIME Magazine (European Edition) in Nederland en Belgiƫ op Tijdschriftenzo.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en levering van Engelse en Amerikaanse tijdschriften. Wij verzenden TIME Magazine (European Edition) gratis naar uw Nederlandse of Belgische adres en verlengen uw abonnement nooit automatisch. Ruim voor het aflopen van uw abonnementsperiode vragen we u of u deze met een jaar wilt verlengen.

Sorteren op:

Review toevoegen
SaraĆÆ - 21-08-2019 17:11

Vanity Fair brings a mix of fashion, entertainment, beauty, travel and social issues that are connected to the economy and politics. The journalists from Vanity Fair bring a mix of smooth interviews with a creative approach to interesting, informative background articles that encourage thinking. A very nice magazine that can be compared in the Netherlands with Elle and Vogue and because of its mix of short and long articles, a magazine that I enjoy reading every month.

Translated from Dutch to English. Original Review:

Vanity Fair brengt een mix van mode, entertaiment, beauty, reizen en maatschappelijke onderwerpen die haken aan economie en politiek. De journalisten van Vanity Fair brengen een mix van vlotte interviews met een creatieve insteek, tot interessante, informatieve achtergrondartikelen die aanzetten tot denken. Een erg leuk tijdschrift dat in Nederland te vergelijken is met Elle en Vogue en door haar mix van korte en lange artikelen een tijdschrift is dat ik maandelijks met veel plezier lees.