Meer dan 2.500 Engelstalige magazines Gratis verzending, geen verborgen kosten Geen stilzwijgende verlenging

Architectuur & Interior Design

Weergave:

Populaire interior design magazines

In de categorie Architectuur & Interior Design hebben we de beste architectuur en interieur magazines voor u op een rijtje gezet. In deze subcategorie van kunst en design, ligt het accent op vakbladen voor interieurontwerp. Zoekt u een design magazine dat verder kijkt dan alleen het interieur? Dan kunt u het best kijken in de categorie: Design & Communicatie. We vertellen hier iets meer over onze meest populaire titels. Het scherpste oog voor de schoonheid van het klassieke interieur vindt u in het Britse tijdschrift The World of Interiors. Als meest gelezen interieur magazine biedt het de abonnee de mogelijkheid om de beste designers wereldwijd te volgen en hun meest bijzondere creaties in woord en beeld tot zich te nemen. Van Franse origine, maar volledig Engelstalig is Milk Decoration. Dit interior magazine legt de accenten net even anders: Iets moderner, en een visie op interieur als meer dan alleen de inrichting van woningen, maar als onderdeel van een levenstijl en kunstbeleving.

Leuke Engelse architectuur tijdschriften

Ons meest verkochte architectuur tijdschrift is Architectural Digest. Deze gerenommeerde publicatie is een must-read voor architecten en liefhebbers van design over de hele wereld. Voor zowel lentefrisse als doorgewinterde architecten kunnen we een aantal vakpublicaties aanbevelen. Architects Journal (AJ) is een door kenners geliefd architectuur magazine. Het wordt geschreven door architecten voor architecten en brengt het laatste nieuws op het gebied van architectonisch ontwerp en engineering. The Architectural Review is een internationaal tijdschrift over architectuur, stedenbouw en binnenhuisarchitectuur. Dit stevige tijdschrift (met het gewicht van een baksteen) is een genot om te lezen, verzamelen of om de koffietafel van uw firma op te luisteren. Dit architectuur tijdschrift bevat verslagen van vele innovatieve bouwontwerpen over de hele wereld.

Engels interior design magazine online bestellen

Naast de eerder genoemde populaire titels, willen we nog een aantal specialistische interior design magazines voor het voetlicht brengen. Allereerst het Deense interieur magazine RUM: International Edition. Het accent in het Engelstalige RUM ligt op het Scandinavische oog voor stijl en esthetiek, gekoppeld aan een sterke internationale oriëntatie. Hiermee is het blad in korte tijd uitgegroeid tot autoriteit op het gebied van interieurontwerp voor professionals. Daarnaast kunt u ook het Spaanse Apartamento Magazine bij ons bestellen. In dit Engelstalige tijdschrift ligt het accent op de beleving van de bewoners van huizen en appartementen en laat zien hoe je succesvol kan zijn in interieurontwerp, ook in een woning met meer bescheiden afmetingen. Minimalisme en het gevoel van de bewoner staan centraal in Apartamento. Het Amerikaanse interieur magazine Interior Design is een marktplaats voor de design-professional en staat boordevol inside-information en updates over de laatste ontwikkelingen in de interieurindustrie. Als u de titels op deze pagina te specialistisch vindt, raden we aan onze categorie interieur te bekijken.