Grootste Collectie Engelstalige Magazines Geen Automatische Verlenging Tevredenheidsgarantie

Hobby & Vrije Tijd

Weergave:

Hobby & Vrije Tijd Abonnementen

In onze categorie Hobby & Vrije Tijd bieden wij tijdschriften voor vrijwel elke hobby die de mensheid kent. Voor mensen met een vurige belangstelling voor beeld & geluid, vaartuigen om de wateren over te steken, hun lichaam ritmisch te bewegen, hun omgeving te documenteren, het dierenrijk te bestuderen, miniatuurwerelden te bouwen, kostbaarheden te verzamelen, te jagen met of zonder haken, door de lucht te zweven of wapens af te vuren en zwaarden te zwaaien (of aan de muur te hangen): Voor al deze bezigheden bent u in de juiste categorie!

We zetten onze populairste titels even op een rijtje, maar kunnen onmogelijk recht doen aan alle verbazingwekkende tijdschriften die elk voorzien in de specifieke behoeften van mensen die zich bezighouden met het hele spectrum van menselijke hobby's.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in vliegen, zijn drie titels momenteel bestsellers: Flypast over de geschiedenis van het vliegen, Airforces Monthly over luchtgevechten en Airliner World met de laatste informatie over passagiersvliegtuigen. 

Botenbezitters vinden in Practical Boat Owner alle informatie over het bezit en onderhoud van een boot. Voor bootliefhebbers is Yachting World onze bestseller, maar we hebben nog veel meer titels over jachten, en andere zeil-, roei- en motorboten in onze subcategorie varen. 

Hi-Fi News, Stereophile en Absolute Sound zijn onze top 3 titels voor diegenen die de hoogst mogelijke audio natuurgetrouwheid in hun huiskamer willen ervaren. 

In onze categorie Vissen & Duiken is Fly Fishing & Fly Tying Magazine onze huidige bestseller, hoewel je in deze categorie tijdschriften over elke soort en methode van vissen kunt vinden.

Of je nu van dansen, dieren & huisdieren, fotografie, modelbouw, treinen, verzamelen en wapens houdt, we raden je aan deze subcategorieën door te nemen om het tijdschrift te vinden dat bij jouw interesses past, want er zijn er gewoon te veel om op te noemen.

In onze categorie Vrije tijd kunt u geen tijdschriften vinden over breien, haken of houtbewerking, aangezien deze in onze categorie Handwerk staan.