Grootste Collectie Engelstalige Magazines Geen Automatische Verlenging Tevredenheidsgarantie

Sport & Spel

Weergave:

Sport & Spel Abonnementen

Game, set & match! In onze categorie Sport & Spel hebben we tijdschriften over elke sport die je kunt bedenken en niet kunt bedenken. Onze eerste zes subcategorieën hebben betrekking op sporten waarbij een bal van een bepaalde vorm (of een puck) nodig is. We hebben tijdschriften over typische Amerikaanse sporten zoals basketbal, honkbal, hockey en American football. Maar we hebben hier ook de typische Britse sporten, met een brede selectie van Cricket en Rugby magazines. Meer internationale balsporten zoals voetbal (of zoals de Britten soccer zeggen), tennis en golf zijn hier natuurlijk ook vertegenwoordigd. 

Onze andere categorieën zijn duursporten zoals hardlopen, wielrennen en fitness & bodybuilding. Verder hebben we hier ook tijdschriften gewijd aan vechtsporten en watersporten. En in onze spelletjes sectie hebben we tijdschriften over poker, puzzels en andere (tafel)spellen.

Omdat we ze niet allemaal kunnen noemen, lichten we hier de populairste tijdschriften uit. Als je op zoek bent naar een specifieke sport of tijdschrift, blader dan eens door onze subcategorieën.

Slam Magazine verschijnt zes keer per jaar en biedt een brede kijk op de beste teams en helderste sterren van de NBA en college basketbal. 

Thrasher magazine is het populairste magazine onder de skateboarders. Het biedt de beste verslaggeving over de boeiende wereld van de skateboardcultuur. 

Sports Illustrated magazine is de beste publicatie voor de Amerikaanse sportliefhebber en zonder concurrentie op dit gebied. 

Golf Digest magazine is ons populairste golftijdschrift, hoewel we veel alternatieven hebben in de categorie Golf. 

Fans van het voetbalspel kunnen kiezen voor het meer internationaal georiënteerde World Soccer of Four Four Two met zijn focus op de eredivisie. Natuurlijk zijn er nog veel meer tijdschriften over 's werelds populairste sport, die allemaal in onze voetbalcategorie te vinden zijn.