Grootste Collectie Engelstalige Magazines Geen Automatische Verlenging Tevredenheidsgarantie

Wetenschap & Natuur

Weergave:

Wetenschap & Natuur Abonnementen

In onze categorie Wetenschap & Natuur kun je tijdschriften vinden over wetenschap, geschiedenis, natuur en technologie. We zetten hier de populairste publicaties in de schijnwerpers, zodat je zelf door onze subcategorieën kunt bladeren om een tijdschrift te vinden over een bepaald onderwerp waar je je wetenschappelijke licht op wilt laten schijnen.

National Geographic Magazine is onze best verkochte publicatie in de categorie Wetenschap. Het is een crossover magazine dat elke maand gevuld is met meeslepende verhalen over het menselijk streven. Historische gebeurtenissen reconstrueren op basis van de meest recente archeologische vondsten en voorspellen hoe de toekomst eruit zal zien op basis van de nieuwste technologische ontwikkelingen National Geographic Magazine biedt een fascinerende manier om te begrijpen waar het (menselijk) leven om draait.

Scientific American is 's werelds populairste wetenschappelijke tijdschrift. Het maakt de complexe nieuwe ontwikkelingen in de wetenschap toegankelijk voor een groot publiek. De beste wetenschappelijke artikelen worden hier weergegeven tot hun essentie gedistilleerd met illustraties die het oog vangen en de geest fascineren.

National Geographic Kids is de populairste uitgave voor kinderen. Het onderscheidt zich door zijn wildfotografie en biedt een speelse aanpak die uw jongere de wonderen van de natuurlijke wereld laat ontdekken. Meer kindertijdschriften vindt u in onze categorie Kinderen.

Wired USA (ook verkrijgbaar in de Wired UK editie) is een cross-over publicatie tussen business en technologie en een must-read voor iedereen die begrijpt dat de vooruitgang van het bedrijfsleven wordt beïnvloed door de laatste ontwikkelingen in de wetenschap. Meer zakelijke tijdschriften vindt u in onze categorie Zakelijk & Financieel. BBC History is een prachtige publicatie over geschiedenis en staat alleen in zijn rijk geïllustreerde analyse' van de grootste tijdperken van de geschiedenis. BBC Wildlife is de meest boeiende wildlife publicatie die er is, en uniek in zijn uitstekende verslaggeving en prachtige fotografie van het dierenrijk.